Last Friday Night

2011-10-31 - 13:13:51 / Good days 1 kommentarer

Ropade någon?

2011-10-30 - 14:59:25 / Daily 0 kommentarer

Dubbelfoto som visar upp min finnar i pannan och vad jag ska underhålla mig med under de 6 kommande timmarna. (Nej, inte fika... utan jobba.... hehehe.... har rast....) Haft en bra, trevlig helg. Jag är lycklig lottad eftersom jag har så fina vänner.

Pannkaka från Amerika som är gjord i Sverige av en halvjämte i staden Uppsala.

2011-10-27 - 15:46:12 / Good days 0 kommentarer
Hej bloggiz! Här kommer lite bilder från gårdagen som var otroligt bra och fin.

Elin sov över hos mig och det var lika trevligt som alltid. Vi tittade på gamla kollegor till mig och annat knäppt på outsiders, vi var tjocka men ändå drack vi nypressad apelsinjuice. Tågresan hem var rolig, bildbevis finns på fb.
När vi kom fram till Uppsala lämnade jag Elin för Fanny och Malin. Vi drog till Fanny där jag fick steka amerikanska pannkakor som inte blev världens bästa. Hennes stekpanna är för bra för mig. Sen hjälpte jag och Malin henne med hennes ljudsystem. ♥
Efter vi släppte av Fanny på jobbet drog jag och Malin en nr 13. Toys'r'us eller hur fan det stavas. Vi lekte med lego och körde runt med en liten bil där. Samt fäktning med gummisvärd.
Malin gjorde ett hus och jag skrev mitt namn och gjorde ett hjärta. Sen tog jag inga fler bilder men jag kan berätta att vi kilade till ÖB och sen missade jag mitt tåg. Tråkigt men jag hann med nästa hehehe

excuse me sir, i'm trying to catch a flight to anywhere.

2011-10-26 - 00:03:29 / Daily 1 kommentarer
Eftersom att vi lever i en tid av storbloggare, har Anna bett mig (sin storbloggarskollega) att göra ett "guest appearence". Eftersom att jag tar mitt arbete som storbloggare på största allvar, och vill hålla god stämning oss kollegor emellan, accepterade jag denna förfrågan med största entusiasm (detta var dock självklart underförstått och ingenting jag egentligen behövde förklara för Er)!

Jag sitter för tillfället i Annas svit. I metropolen Tierp. För er som inte besökt Tierp kan jag meddela att det finns en hel del sevärdheter här. Bl.a. Coop Konsum (där Anna herself förövrigt jobbar varje chans hon får), Ica, Hemköp och sist men absolut inte minst; Lidl. Systembolaget finns också har jag hört, men eftersom jag blott är 19 år är detta inte en plats jag besökt flitigt under mina många besök i denna lilla stad. (Vill man skippa sarkasmen för en sekund finns det faktiskt en riktigt cool sjö mitt ute i skogen som är soft att bada i på sommaren, för mer information ber jag er vända er till Anna, då mina kunskaper om denna inte är fullt så utvecklade som jag misstänker att hennes är).

Imorgon skall vi bege oss in till Uppsala, jag för arbete (och boende) och Anna för vidare äventyr och pannkaksbak (eeeeh..) hos Fanny med Malin.
Nu har Queen A bäddat, så jag misstänker att my work here is done. Nu ska jag drömma om drakar och dinosaurier som äter upp mig (OBS! Insidejoke) på lakan med kossor på. Hoppas att ni gör något i samma stil.

Peace out for now.

Någongång precis när vi börjat ettan träffades jag och A och då togs denna bild (ja, vi träffades förstås fler gånger än så, men ni greppar grejen). Filen är döpt till "Busigt Elin, busigt" om ni undrade alltså.

Dear September

2011-10-25 - 00:59:31 / Good days 0 kommentarer
åh lagom skönt om det skulle vara lika varmt och trevligt som när jag var i alanya nu. Fin bild på finaste Showkan och lilla blekfisen jag. Btw så peppar jag som tusan till fredag! HALLOWEENPARTYYY

World spins madly on

2011-10-23 - 11:37:58 / Daily 0 kommentarer
Saknar Strömsund och farmor ännu mer. Världens finaste farmor.

Jag har varit död hela helgen, har inte haft kontakt med en enda levande själ förutom mor och far. Har tittat på 25 timmar av serier och har haft ont i fötterna. Rent ut sagt varit äcklig och dum. Har tvättat alla fönster på nedervåningen på utsidan i alla fall, lite duktig. & tagit bort tapteter. Ska bli klar med rummet den här veckan som kommer hade jag tänkt. Måste bli klar snarare.

Innan jag drar ner den här bloogen i en depression som inte går att ta sig ur ifrån så avrundar jag. Tycker om er. HEJDÅ!

Last couple of days.

2011-10-22 - 00:21:00 / Good days 1 kommentarer
Lite inspiration till min framtida tatuering hos fina bror och hans fina sambo.
Jag som försökte låta bli att vara så svennebananig och fotade mig själv på bussen. Det var jätteläskigt.
Åkte och hälsade på Elin. Hon fick en fin present (hm..) och jag fick god fika. mums.
Åt Ben 'n' jerry med Johanna. Vi tittade på Harry potter och var bäst som vanligt. Vi bor ju i Sjukarby.
Jag gick ut med Hannah lite spontant, vi skulle köra nyktert men det blev motsatsen. Jag fotade mig själv inne på toaletten tydligen.
Hannah dansade med en kille som jag gick franska med i högstadiet. Knäppt.
Random snubbar som var glada.
Mer dansande. Crazy. Rolig kväll.
Planen var egentligen att jag och Hannah skulle mötas upp i stan på torsdagen och äta sushi men vi gick ju ut dagen före och runt 10 på morgonen ville vi åka hem till sig så vi tog sushi on the go. Så det blev en goodbye hug och sen åkte vi hem till varsitt hem. Sushin var god. Bra hangoverfrulle helt klart.
Lite var de senaste dagarna har bjudit. Nu ska jag titta på alla serier. nom. borde sova. äsch. hejdå.

En liten bit av weheartit

2011-10-18 - 01:48:39 / Inspiration 1 kommentarer

 


10 things. 9 things. 8 things. 7 things. 6 things. 5 things. 4 things. 3 things. 2 things. 1 thing.

2011-10-17 - 23:34:15 / Daily 0 kommentarer
Hallå hemskt mycket ja men tjena!
Jag sitter i skrivande stund och tittar på TV med min far. Jag vill egentligen titta klart min film men det får jag inte. Men jag förstår honom för han vill ju inte se en halv film. Har inte så hemskt mycket att säga egentligen så jag bjuder på en knasig bild på mig själv. Fin hårfärg (Anna låter deprimerad). Igår var jag hos Elin på födelsedagsfika. Det var fint.
Ah men annars då... Vad gör ni då?

“If you don't know where you are going, any road will get you there.”

2011-10-14 - 12:54:53 / Good days 0 kommentarer
Gårdagen var väldigt fin och bra. Fick träffa en efterlängtad Stephanie och dessutom fick jag äta sushi. & som grädden på moset så fick jag träffa Fanny någon timme. Längtar som en idiot till sista helgen i oktober, då blir det halloweenparty!

Första bilden bjuder även på hur mycket min frisör failade med färgningen. Skulle bli guldblond men slutade med... brunt. Men jag tänkte att jag skulle prova på det i några månader nu under hösten och sen börja slinga det till blont igen. Nu ska jag motionera (alltså dansa röven av mig till bra musik i en timme) så tills nästa gång, pusskalas!

not a single kiwishot

2011-10-12 - 21:16:38 / Daily 1 kommentarer
Något gick fel.

Har inget mer att säga än att jag inte har haft världens bästa dag idag. Synd med tanke på att det är Elins dag. Men alla dagar kan inte vara bra dagar. Ibland är det bra att ha dåliga dagar för då uppskattar man de bättre dagarna sen. Hoppas imorgon är en bra dag. Mina föräldrar har nästan (de skilde sig i ett halvår och blev ihop igen) varit gifta i 20 år idag. 20 år, lång tid.

PUSS.

1, 2, 3

2011-10-12 - 13:02:39 / Inspiration 0 kommentarer
Nu blir det lite action i håret, har inte färgat det på över ett år.
(synd bara att det blev förstört och fult istället)

p-p-p-p-potter face

2011-10-11 - 22:20:49 / Daily 0 kommentarer

Crazy days when you don't remember everything.

2011-10-11 - 13:10:18 / Good days 0 kommentarer

Några bilder från när jag var på BJ med olivia och Elin (där jag spårade med tusen människor, jag var så full zomg) och när jag och Malin körde våran "vi orkar inte gå runt i stan så vi åker till IKEA och äter korv och åker runt och tittar på saker".

Igår förgyllade fröken Käll min kväll vilket var så himla fint eftersom det var ett bra tag sen vi sågs sist. Inga bildbevis finns men det finns vittnen om ni inte skulle tro mig! :D Ikväll kommer Joan hit, vi ska umgås like the old days. Det finns nog inga som umgås lika konstigt som oss. Vi är så... strange.

Imorgon fyller världens finaste tjej år så jag ska dit och fira henne sen åker jag vidare till storvreta för att köra utgång med Hannah och Isabella. FAN VAD RÖÖÖJ. Dessutom ska jag klippa och färga håret imorgon, är lite nervös hihohoho.
Nu har jag sagt mitt, pusskalas och lite kel.

Listen and learn

2011-10-06 - 19:12:14 / Inspiration 1 kommentarer

I should learn to go to bed in time

2011-10-05 - 03:29:33 / Photography 1 kommentarer

Silence! Vi ångar tapeter.

2011-10-04 - 23:34:13 / Good days 2 kommentarer
När jag umgås med Joan använder jag henne som slav. Nej men vi är konstiga och jag lämnar det så. Mitt hår ser oranget ut, mer än vanligt. lovar att jag inte har färgat det.

En del av mig kommer alltid tillhöra och älska dig.

2011-10-03 - 17:35:30 / Photography 1 kommentarer
Nu tar jag två nya andetag och allt känns lite lättare. Nu kan jag våga prova utmana mig själv för du släppte taget om mig och önskade mig lycka till. Tack för allt, ta hand om dig.

2 years later.

2011-10-02 - 05:29:59 / Daily 0 kommentarer

Av någon mystisk anledning är jag vaken. Jag vet egentligen vad jag gör uppe men jag vågar inte till hundra procent dela med mig av min nördiga sida. Men ja, det har något med bilden att göra. (åh det var så bra!!!!)

Förutom det ovannämnda så är jag i full gång med att renovera mitt nya snart framtida rum. Garderoben är borta, lister är borta (uhäja vad mycket spindlar och nät det fanns i rummet. Tur att jag inte är hemskt rädd för insekter) och taket ska snart börjas målas. Fast först ska de gamla tapeterna ångas bort och lite annat trams. Ser så sjukt mycket fram emot när det är klart och jag får flytta in. Dum som jag var så tog jag ingen före-bild, jag vet, jag suger. Men ni kan få se en efter-bild sen.

Nej, nu avrundar jag. Är fett hungrig och inte alls trött. Kanske borde knyta på mig skorna och köra ett springpass. Eller hoppa hopprep pass. Eller träna på att jonglera. Eller sova. Men det är så tråkigt. Men det är iofs tråkigt att det är så himla mörkt ute. Åh, beslutångest.

bloglovin