Make a wish

2011-12-30 - 23:48:17 / Good days 1 kommentarer
Jag har underhållit mig med de senaste veckan att ha dubbelt så många människor hemma hos oss. Ätit mig less på julmat (kebaben som jag åt någon dag efter jul kan ha varit det godaste jag ätit) och fått väldigt fina julklappar. Jag har roat mig med fina Elin på mellandagsrean där jag fyndade en vinterjacka och annat smått och gott. Har till och med lyckas klämt in lite arbete och lite festande på juldagen med bästa Malin.

Nu sitter jag här, med massa sprit nära till hands men som jag inte ska använda på nyår. Jag arbetade idag, jag arbetar imorgon och på söndag. Hela nyårshelgen, så jag bestämde mig för att ta det lugnt. Men inte ensam inte, jag får gosa mig ner med Annika hela kvällen, blir hon, jag och antagligen något onyttigt hela kvällen. Och Snuff förstås. Avslutar inlägget med en massa fina bilder och önskningar, några av dessa har jag redan, men andra... ja.. Godnatt.



to the moon and back

2011-12-30 - 14:32:14 / Daily 0 kommentarer

Varför är timmarna så korta?

2011-12-21 - 01:19:02 / Daily 0 kommentarer
bild på mig och finaste lilleman. Bästa killen.

jag råkade av misstag stanna uppe tills nu för att titta på Life Unexpected. Fast egentligen var jag medveten vad jag gjorde. Ska springa upp och kissa sen sova. Imorgon jobbar jag 9-18 så jag borde verkligen sova just nu, speciellt med tanke på att jag snart kommer vara sjuk och sängliggande om jag fortsätter såhär. Då borde jag sova, för att inte bli sjukare och så. Min hund är, som tur är, lika bra som alltid. Tur att jag har någon som tar hand om mig på nätterna, så jag inte känner mig ensam. Godnatt kompisar.

Can't help myself

2011-12-19 - 16:07:31 / Good days 0 kommentarer


in och handla julklappar eftersom jag jobbar resten av veckan innan jul. coop kommer stå med tre kassor öppna och jag kommer få sitta timmar framför kassan.
idag blir det iaf att träffa elin, vara i gränby och sen dansa rumpan av oss framför wii, bästa. lovelove.

GEFLEMJÖLK

2011-12-18 - 14:06:06 / Good days 1 kommentarer

Igår gick jag och mormor på en julkonsert sen åt vi god middag på restaurang. Det var våran julklapp till varandra, fina mormor.

Efter det drog jag hem, duschade och fixade mig fort som satan (dock drog jag i osminkade ögon, HUR SKÖNT?!) och förfestade i typ.. för kort tid i alla fall, med Johannis. Vi drog till Gävle och dansade som gudar och idioter. Bästa! Åkte buss hem (hatar bussar mer än vad jag hatar... vet inte vad men jag blir så fruktansvärt illamående av dem) och kom hem stadigt klockan 4. Alltid lika mysigt att komma hem till hyper och glada hundar. Bra dag bra kväll.
Nu gör jag (eller inte i skrivande stund duh) klart mitt rum, försöker flytta ner allt från mitt stora rum till detta lilla söta, det är svårt. Med tanke på att jag hade i princip dubbelt så stort rum plus två gardrober och grejer i gamla. Men jag gör mitt bästa!

SHOTS - we're talking about lemon

2011-12-14 - 15:27:19 / Good days 0 kommentarer


Ikväll blir det utgång med Malin för hon fyllde 20 år igår! Alltid när jag och Malin går ut blir det crazy och alltid lika kul. Förhoppningsvis blir kvällen lika rolig som förra gången som slutade med att vi sov på stationen kl 4 medan vi väntade på tåget. Därför har vi en bild på en sovande Malin. Grattis kompis! hjärta hjärta hjärta

Funny memories

2011-12-14 - 00:21:43 / Good days 2 kommentarer

Det är tisdag idag.

2011-12-13 - 01:29:52 / Good days 0 kommentarer
Sitter i mitt nya rum tillsammans med Joan. Det är fint. Elin kom hit igår, det var också fint. Nu ska jag och Joan sova efter HP 3, hejdå! (nyttig info jö)

Doktor Kärlek

2011-12-08 - 19:33:51 / Daily 1 kommentarer

En rolig bra låt med en bra trio på bild som har det bra i spanien om några månader.
Längtar som en idiot.

Efter jobbet sov jag hos Joan igår, vi åt kyckligcurrygryta och tittade på film (vågar inte berätta vilken ni kommer ju dö av garv... (Vi tittade på HP......)) och jag somnade i slutet. Sen spelade jag och Sandra klart HP 4 på playstation (JAG VET.............) på eftermiddagen och nu sitter jag här. Nu ska jag börja läsa Hp 3 (.........) och sen några avsnitt av Life unexpected (asbra serie).

Hejdå. (())()()()()())))))))))))(

Love, World

2011-12-06 - 23:16:27 / Daily 0 kommentarer
Idag har jag haft en ovanligt bra dag men jag vet att en kär vän till mig har det sämre så jag tänker tusen varma och kärleksfulla kramar till henne. mindhugs to the people. Du är bäst.
hejdo nu ska jag läsa klart HP (förlåt men kan inte låta bli, jag är beroende.........)

The American Dream

2011-12-05 - 23:52:24 / Good days 0 kommentarer
Lite glada dagar från våran studentskiva i våras. Kan inte låta bli och le när jag ser dem här, hur fina personer samlade i en klass? Bästa.

Why spend your time worrying about the time?

2011-12-05 - 14:33:46 / Daily 2 kommentarer
Jag ska  vara på UM om en halvtimme och sitter fortfarande i tunna leopardbyxor och utan bh. Tidsoptimist, jag? kanske lite.
5 min senare så har jag tagit foton på mig själv och hunnit sätta ut dem på min blogg. neh, ska väll röra på mig. hejdå!

page 346

2011-12-04 - 01:34:18 / Daily 1 kommentarer
Btw, det har varit väldigt mkt HP senaste tiden, ska lugna mig. lovar. Bara några till....
Okej, nu kan jag lugna ner mig. Just nu.

Mina tatueringar.

2011-12-04 - 01:19:44 / Thoughts and reflections 0 kommentarer
Min första tatuering. Jag var 17 år och var i Edinburgh, Skottland. Kanske inte finast gjord men den har otroligt mycket betydelse bakom den. Det är svårt att få med sitt ansikte och foten (tatueringen) på samma bild heheh.
Min andra tatuering gjorde jag som 18 år. Uppe i Jämtland, spontant. Alla 7 fåglar representerar något och den är som en liten hemlighet för mig, ingen förutom jag vet nämligen vad alla fåglar står för.
Och sen min senaste. 19 år, Hellroad tattoos, Strömsund, Jämtland. Hp, Harry, Harry potter, the man. Den här står i princip för min uppväxt och hur böckernas värld har påverkat mig. Framför allt Harry potter. Jag har alltid varit en drömmare och har alltid önskat att jag har växt upp i en värld med magi (inte nödvändigtsvis trolldom). Jättar, tomtar (nej inte jultomten......), troll och sådant. För ni ska fullt förstå vad jag menar så rekomenderar jag bokserien "Landet innanför" så kommer ni fatta hela grejen. Dessutom älskar jag citatet, stämmer in lite på mig.

Enjoying myself

2011-12-03 - 00:28:41 / Daily 0 kommentarer

ZOMG

2011-12-02 - 15:01:52 / Daily 0 kommentarer
Den här vill jag ha i julklapp, skulle känna mig så cool. HAHAH

Broaden your minds

2011-12-02 - 00:31:41 / Good days 0 kommentarer
Hej bloggis! Igår/i natt var nog en av de bättre dagarna under 2011. Den började iofs inte lika roligt. Började med att min papi ringde och berättar att han har en hjärtinfarkt 8 på morgonen. Jag halvt dog men det visade sig att en av hans chaufförer hade fått det, inte han. Men jag hann i princip få en egen hjärtinfarkt under missförståndet.

På kvällen åkte jag in till Uppsala för att köra en lugn utgång med Malin. Vi hade tråkigt så vi köpte sushi och åt på stationen (från en annan sushibar än den på stationen haha). Det var gott. Sen drog vi till Whiteclub för att dricka billigt. Jag shottade nog... 9 gånger under kvällen. & då menar jag inte lätta shottar. & lite drinkar på det. Men, mina vänner, ska jag lära er en sak. Ät inte sushi (misstänker att det är den råa fisken!) innan ni ska dricka. Alkoholen fastnar typ inte. ANYWAY, vi träffade på fina människor, Fanny kom efter jobbet och festade. Helroligt och galet. Fast musiken på Whiteclub suger så att jag vill gråta några floder.

Vid 1 drog vi tre vidare till terassen där vi festade med Lasse Kronér. HAHAHA, han var väll trevlig. Tog på hans flint och grejer. Vid 3 drog Fanny hem då det var meningen att jag och Malin skulle med men vi kände oss inte klara med kvällen. Vi sprang runt med en läskig medelålders man som försökte lura hem oss. Vi sprang därifrån och då dök han upp igen 10 min senare?!!! Jävla creep. Jag och Malin sov lite på stationen innan vi tog 5.49 tåget till Tierp. KNÄPP NATT! YEAH BUDDY! Ni får se bilder och en ihopklippt film senare, ska somna till Hp 3 nu.

Här har ni iaf en bild på Fanny, Malin och Kronér som har munnen full av snus!

bloglovin