excuse me sir, i'm trying to catch a flight to anywhere.

2011-10-26 - 00:03:29 / Daily 1 kommentarer
Eftersom att vi lever i en tid av storbloggare, har Anna bett mig (sin storbloggarskollega) att göra ett "guest appearence". Eftersom att jag tar mitt arbete som storbloggare på största allvar, och vill hålla god stämning oss kollegor emellan, accepterade jag denna förfrågan med största entusiasm (detta var dock självklart underförstått och ingenting jag egentligen behövde förklara för Er)!

Jag sitter för tillfället i Annas svit. I metropolen Tierp. För er som inte besökt Tierp kan jag meddela att det finns en hel del sevärdheter här. Bl.a. Coop Konsum (där Anna herself förövrigt jobbar varje chans hon får), Ica, Hemköp och sist men absolut inte minst; Lidl. Systembolaget finns också har jag hört, men eftersom jag blott är 19 år är detta inte en plats jag besökt flitigt under mina många besök i denna lilla stad. (Vill man skippa sarkasmen för en sekund finns det faktiskt en riktigt cool sjö mitt ute i skogen som är soft att bada i på sommaren, för mer information ber jag er vända er till Anna, då mina kunskaper om denna inte är fullt så utvecklade som jag misstänker att hennes är).

Imorgon skall vi bege oss in till Uppsala, jag för arbete (och boende) och Anna för vidare äventyr och pannkaksbak (eeeeh..) hos Fanny med Malin.
Nu har Queen A bäddat, så jag misstänker att my work here is done. Nu ska jag drömma om drakar och dinosaurier som äter upp mig (OBS! Insidejoke) på lakan med kossor på. Hoppas att ni gör något i samma stil.

Peace out for now.

Någongång precis när vi börjat ettan träffades jag och A och då togs denna bild (ja, vi träffades förstås fler gånger än så, men ni greppar grejen). Filen är döpt till "Busigt Elin, busigt" om ni undrade alltså.

Postat av: Elin

Shit. Cool kompis du har Anna!

2011-10-26 - 23:09:40
URL: http://mentittahit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin